ArticoleLiga 1 Est

Show total și ploaie de goluri în duelul dintre Viitorul Otopeni și Răzbionicii

Răzbionicii și Viitorul Otopeni au oferit un show total joi seara, pe terenul din Giulești, în duelul lor direct contând pentru ultima etapă a Ligii I Est.

Nu mai puțin de 22 de goluri s-au înscris în această partidă, Răzbionicii impunându-se în final cu 13-9, după ce la pauză au condus cu 6-3.

Sidek Mustafa a reușit o prestație de senzație pentru Viitorul Otopeni, marcând nu mai puțin de șapte goluri în poarta Răzbionicilor, însă performanța sa a fost insuficientă pentru ca echipa sa să obțină ceva din această partidă.

Celelalte două reușite ale băieților din Otopeni au fost înscrise de Drăgoi Valentin.

De partea cealaltă, jocul de echipă al Răzbionicilor s-a dovedit mai eficient în acest meci, cinci jucători trecându-și numele pe lista de marcatori a învingătorilor: Andrei Stoica, Cireș Eduard și Sau Robert, cu câte un hat-trick, alături de Tara Eduard și Andrei Gabriel, cu câte o dublă.

În urma acestui rezultat, Răzbionicii au încheiat sezonul pe locul 6 al clasamentului, cu 22 de puncte, în timp ce Viitorul Otopeni a terminat campionatul pe poziția a opta a ierarhiei Ligii I Est, cu 16 puncte.

Articole similare

Close