ArticoleCupa Ligii

Victorie cu 11-1 pentru F.C. Juve in confruntarea cu Atletico Berceni din Grupa J a Cupei Ligii!

In Grupa J a Cupei Ligii, Atletico Berceni isi juca ultima sansa la calificarea in fazele superioare ale competitiei, in compania celor de la F.C. Juve, echipa de pe locul 2 in aceasta grupa. Echipa din Berceni nu avea nici un punct din primele doua meciuri iar aseara daca reusea sa castige se putea califica de pe locul 3, deoarece si aceste locuri merg mai departe. Din pacate pentru ei acest lucru nu a fost posibil, adversarii lor din aceasta confruntare fiind prea puternici.

Asistam la o prima repriza dominata autoritar de F.C. Juve, o echipa ofensiva de la inceput pana la sfarsit dupa cum o sa se vada si pe tabela de marcaj. Scorul este deschis in minutul 7 de Neagu Florin de la F.C. Juve, 2-0 fiind in minutul 9 prin reusita lui Costache Marius. Un minut mai tarziu inscrie si Dumitrescu Catalin pentru 3-0, in minutul 11 fiind deja 4-0, atunci cand acelasi Costache Marius face dubla. Comanescu Cornel continua ”balul” din prima repriza prin cele doua goluri marcate de el, in minutele 16 si 19, goluri ce o duc pe F.C. Juve la 6-0, tabela fiind inchisa la pauza la scorul de 7-0 prin golul lui Neagu Florin din minutul 20.

La acest scor, Atletico Berceni nu avea decat sa incerce sa diminueze din paguba, acest lucru nefiind posibil, F.C. Juve continuand sa atace poarta adversa. In minutele 27 si 28, Rusu Razvan si Dumitrescu Catalin fac 9-0, un scor foarte mare cu 12 minute inainte de fluierul final. Golul de onoare al celor de la Atletico Berceni vine in minutul 29, prin Florea Alexandru. F.C. Juve este cea care inchide tabela si in repriza secunda prin cele doua goluri marcate de Costache Marius din minutele 36 si 40. Victorie la scor mare pentru F.C. Juve, 11-1 si Atletico Berceni este eliminata din Cupa Ligii din faza grupelor, la prima participare in aceasta competitie.

Articole similare

Close