ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Retrospectiva săptămânii în Liga I Est: Piatra Albă mai face un pas spre titlu, în vreme ce revelația Martalogii Activi pierde cu Electroputere

Liga I Est a programat în săptămâna care se încheie astăzi jocurile etapei a treia din cadrul play-off-ului și al play-out-ului.

Marți seara, pe terenul de la Plazza, liderul Piatra Albă a primit replica celor de la Hooligans, formație clasată pe poziția a patra după disputarea a două runde și aflată în mare căutare de puncte în cursa pentru terminarea sezonului pe podium.

După un debut nebun de meci, în care Oprea George a deschis scorul pentru Piatra Albă în primul minut de joc, iar Marius Constantin a egalat pentru Hooligans două minute mai târziu, nu s-a mai marcat până la pauză.

La reluare însă, băieții de la Piatra Albă s-au dezlănțuit și au punctat de 5 ori fără să mai primească gol, impunându-se astfel la scor de tenis, 6-1 (vezi aici mai multe detalii despre acest meci).

În al doilea joc al serii din play-off, revelația Martalogii Activi s-a recunoscut învinsă de ultima clasată, Electroputere, care a condus la pauză cu 2-0 și s-a impus în final cu 4-3, grație reușitelor semnate de Ursu Lucian, Ionescu și Andrei Bortea, care a semnat o dublă, marcând inclusiv golul victoriei, în minutul 36 (vezi aici mai multe detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al play-off-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

În play-out-ul Ligii I Est s-au jucat, marți seara, pe terenurile de la Plazza, nu mai puțin de 3 partide.

Liderul Diham Boys a primit replica celor de la FC Stejar, cu care a făcut instrucție, impunându-se cu un categoric 9-1, după ce la pauză a condus cu 5-1.

Golgheterul George Mita (cu 4 goluri) a făcut din nou spectacol pentru băieții din Diham, pentru care au mai punctat Tiberiu Iacob (2), Vlad Vintilă, Cozmin Barbu și Bogdan Floarea, în vreme ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Tudor Gabriel.

Ultima în clasament înaintea acestei etape, FC Capitals s-a ambiționat în duelul cu Old Boys și a reușit să se impună cu 4-1, după ce și-a adjudecat la limită primul mitan (1-0).

Autor al unui hat-trick, Berestean Sergiu a fost principala gură de tun a învingătorilor, pentru care a mai punctat Popescu Cristian, în vreme ce reușita de onoare a învinșilor a fost semnată de Stavarache Cătălin.

În fine, Crângași United și ADSA-Restart Barou au oferit cel mai spectaculos meci etapei a treia din play-out-ul Ligii I Est.

Cu un Robert Bucur în zi mare, marcator a 5 goluri, și după ce au condus la pauză cu 2-0, avocații au trebuit să se recunoască în final învinși cu 8-6, la capătul unui spectacol fotbalistic total.

Ciontoiu Cristian (3), Sava Cosmin (2), Dogaru Marius, Oprea Claudiu și Niculai Cristian au fost eroii care au adus victoria băieților din Crângași în această partidă, în vreme ce Scărișoreanu Alexandru a punctat pentru ADSA-Restart Barou, pe lângă căpitanul Robert Bucur.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close