ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Piatra Albă a trecut la scor de tenis de Hooligans, în vreme ce Electroputere a răpus revelația Martalogii Activi

Etapa a treia a play-off-ului Ligii I Est ne-a adus două dueluri contând în cursa pe care echipele o dau pentru titlul de campioană și pentru cele 3 locuri pe podium, ce asigură calificarea la Superliga Prietenei din luna iulie.

Primul meci al serii de marți contând pentru play-off-ul Ligii I Est a fost derby-ul dintre liderul Piatra Albă și Hooligans, formație clasată pe poziția a patra după disputarea a două runde și aflată în mare căutare de puncte în cursa pentru terminarea sezonului pe podium.

Debutul de meci a fost unul nebun: Oprea George a deschis scorul pentru Piatra Albă în primul minut de joc, pentru ca Marius Constantin să egaleze pentru Hooligans două minute mai târziu.

Până la pauză nu s-a mai marcat, iar, la reluare, băieții de la Piatra Albă s-au dezlănțuit și au punctat de 5 ori fără să mai primească gol, impunându-se astfel la scor de tenis, 6-1.

Același Oprea George, alături de Hagiu Valentin, Căpățână Ionuț, Oprea Ionuț și Dima au înscris golurile care i-au adus victoria liderului play-off-ului Ligii I Est.

În al doilea joc al serii, revelația play-off-ului, Martalogii Activi, s-a recunoscut învinsă de ultima clasată, Electroputere, care a condus la pauză cu 2-0 și s-a impus în final cu 4-3, grație reușitelor semnate de Ursu Lucian, Ionescu și Andrei Bortea, care a reușit o dublă, marcând inclusiv golul victoriei, în minutul 36.

De partea cealaltă, pentru Martalogii Activi, care trecuse în primele două runde de primele două clasate, au punctat Ionică (2) și Tontea.

Clasamentul la zi al play-off-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close