ArticoleLiga 1

Derby extrem de tensionat în Liga I: Bizz Brasil a învins-o pe Whiteland și este prima în clasament

Bizz Brasil și Whiteland s-au întâlnit miercuri, pe terenul de la Antilopa, în derby-ul serii, contând pentru etapa a zecea a Ligii I din Zona Sud.

Bizz Brasil venea pe arena de la Antilopa din postura de lider al clasamentului, cu punctaj maxim după nouă partide, în timp, după un început ezitant de campionat, Whiteland intra pe teren cu un parcurs excelent în ultimele patru etape ale Ligii I: patru victorii și un golaveraj impresionant, 46 de goluri marcate și 16 primite.

Duelul direct dintre cele două a fost unul extrem de tensionat și plin de nervi, în care numărul golurilor marcate a fost egal cu cel al cartonașelor acordate de cei doi arbitri.

De la Bizz Brasil, Flămânzeanu Valentin a văzut cartonașul galben, Petală Constiantin a primit cartonașul verde, iar Lazăr Florin a fost eliminat cu un minut înainte de pauză, în timp ce, de la Whiteland, Nicola Alexandru și Vizireanu Gabriel au fost avertizați cu cartonaș galben, iar Pricopi Costin a văzut cartonașul verde.

Revenind la fotbal, Bizz Brasil s-a impus în final cu 4-2, după două reprize pe care și le-a adjudecat la același scor.

Miguel Constantin a deschis scorul pentru dubla campioană a Ligii Prieteniei la opt minute de la primul fluier.

Ghenovici Valentin a egalat în minutul 11, dar Whiteland nu s-a bucurat decât câteva secunde, pentru că Lazăr Florin a readus-o imediat în avantaj pe Bizz Brasil, care a intrat cu avantaj minim la cabine.

Scenariul s-a repetat în partea secundă, când Petală Constantin a punctat pentru liderul Ligii I la patru minute de la reluare, pentru ca Drumea Valentin să ducă scorul la 4-1 la jumătatea reprizei.

Nicola Alexandru a redus după doar un minut din diferență, iar Whiteland a forțat revenirea pe final, însă nu a avut puterea de a mai înscrie de două ori pentru a obține ceva din această partidă, astfel că Bizz Brasil se impune cu 4-2 și ajunge la 10 victorii în 10 etape, și, cu 30 de puncte, conduce clasamentul Ligii I Sud.

De partea cealaltă, Whiteland rămâne cu 18 puncte și este pe locul 6 în ierarhie.

 

Articole similare

Close