Articole

Inter Bragadiru invinge liderul Seriei 2 FC Rahova!

Un meci de maxim interes disputat aseara in Liga II Seria 2, aduce o confruntare intre echipa de pe locul 4, Inter Bragadiru si liderul Seriei 2, FC Rahova. Cei din Bragadiru cu o defensiva mai buna decat a liderului, de cealalta parte un atac consistent, cu 24 de goluri marcate in 4 partide. Baietii din Rahova il aveau in lot si pe cel mai bun marcator al lor, Cocioc Daniel Andrei cu 10 reusite, o realizare remarcabila.

Meciul se anunta unul strans, Inter Bragadiru fiind o echipa experimentata in Liga Prieteniei desi poate calculele o dadeau pe FC Rahova usor favorita. Fundasul Paun Cristian deschide scorul pentru Inter Bragadiru intr-o repriza excelenta facuta de ambele echipe, o repriza stransa cu un fotbal placut ochiului. O repriza incheiata cu scorul de 3-2 in favoarea celor din Bragadiru prin alte doua goluri marcate de File (Piticari Florin) respectiv Cenusa Marian. Pentru FC Rahova au marcat Stafe Alexandru si Lungu.

In actul secund a iesit la rampa Cenusa Marian cu alte doua goluri marcate pentru echipa lui, acesta realizand un hattrick in aceasta partida. Stafe Alexandru nu a mai putut aduce mare lucru pentru echipa lui, nimic mai mult decat un gol pe tabela de marcaj, scorul final fiind 5-3 in favoarea celor de la Inter Bragadiru. Cu aceasta victorie Inter ramane in cursa pentru promovarea in Liga I iar baietii din Rahova vor incerca sa treaca peste aceasta infrangere intr-un meci destul de important pentru ei.

 

Articole similare

Close