ArticoleLiga 1 Est

Răzbionicii și Partizan București și-au împărțit cele două reprize și au încheiat la egalitate

Răzbionicii și Partizan București s-au întâlnit într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii I din Zona Est.

Cele două combatante de pe terenul din Giulești și-au împărțit cele două reprize și au terminat la egalitate, scor 5-5.

Partizan București a reușit să-și adjudece prima parte cu 3-2, însă Răzbionicii au izbutit să echilibreze situația la reluare și să câștige repriza secundă cu același scor.

Neagu Marius și Gabor Cristian au semnat câte o dublă pentru Partizan București, pentru care a punctat o dată și Ursea Constantin, în timp ce golurile Răzbionicilor au fost înscrise de Cireș Eduard (3) și Andrei Gabriel (2).

În urma acestui rezultat, cele două formații sunt vecine de clasament în ierarhia Ligii I Est: Partizan București are 22 de puncte și ocupă poziția a șasea, în timp ce Răzbionicii au acumulat 19 puncte și se află pe locul 7.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close