ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Condusă la pauză, FC Berceni a învins liderul ATVROM! FC Juve nu a avut emoții cu Real Rapid București

Liga I Sud a programat marți seara, în complexul de la Plazza, două partide: una în cadrul etapei a patra a play-off-ului și una contând pentru etapa a patra a play-out-ului.

În play-off s-a disputat derby-ul dintre liderul ATVROM și campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni.

Dornici să facă un pas decisiv spre adjudecarea primului titlu de campioană din istorie, băieții de la ATVROM au început tare partida și au deschis scorul după doar 3 minute de joc, prin Dragoș Popescu.

După începutul furibund, partida s-a liniștit, iar până la pauză nu s-a mai marcat.

FC Berceni și-a arătat în repriza secundă plusul de experiență și a izbutit să întoarcă rezultatul în favoarea sa, prin reușitele semnate de Alin Lădaru și Gață Cristian, și s-a impus cu 2-1.

Clasamentul în timp real al play-off-ului Ligii I Sud poate fi consultat aici

În play-out-ul Ligii I Sud, s-au duelat două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului, FC Juve și Real Rapid București.

Băieții de la FC Juve nu au stat prea mult la discuții cu adversarii și, după o primă repriză excelentă, au condus la pauză cu scor de neprezentare, datorită dublei semnate de Harbuz Victor și golului marcat de Răzvan Rusu.

În partea secundă cele două defensive au funcționat fără greșeală până aproape de ultimul fluier, când Stanciu Tudor (min. 37) a redus din diferență pentru Real Rapid București, iar Răzvan Rusu (min. 39) a făcut dubla și a stabilit scorul final la 4-1 în favoarea celor de la FC Juve.

Clasamentul în timp real al play-out-ului Ligii I Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Close