ArticoleLiga 1 Est

Young Boys a trecut la pas de Jaguar Team și îi suflă în ceafă liderului Ligii I Est

Young Boys continuă perioada bună din acest debut de sezon și obține un nou succes în Liga I Est, în fața celor de la Jaguar Team.

După ce a condus la pauză cu 4-1, Young Boys s-a impus în final cu 8-3, ajungând astfel la al patrulea succes consecutiv în campionat, ce o menține pe podiumul ierarhiei.

Dornici să rămână în cursa pentru fotoliul de lider, băieții de la Young Boys nu le-au dat prea multe șanse adversarilor de pe terenul din Giulești și au început extrem de tare partida, cu patru goluri marcate în prima repriză. Aceștia au menținut piciorul pe pedala de accelerație și în partea secundă, pentru un succes ce îi aduce la un singur gol de liderul Atletico Urziceni.

Călinescu Dragoș a fost principala gură de tun a învingătorilor din acest meci, cu un hat-trick, în timp ce Călinescu Dragoș și Coropca Claudiu au semnat câte o dublă. Ultimul gol al celor de la Young Boys a fost înscris de Găman Eduard.

Reușitele lui Ștefan Cătălin, Marin Ion și Nedescu Bogdan pentru Jaguar Team nu au făcut decât să limiteze proporțiile scorului și să mai spele din onoarea învinșilor, care rămân cu 3 puncte câștigate în patru etape și ocupă poziția a șaptea în clasament.

De partea cealaltă, Young Boys adună 12 puncte și este pe poziția secundă a ierarhiei Ligii I Est, având un golaveraj mai prost cu doar un gol decât cel al liderului.

Articole similare

Close