ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1 Est

Play-out Liga I Est: FC Stejar s-a impus în derby-ul pentru salvarea de la retrogradare! Apărătorii Patriei și Crângași United n-au avut emoții în meciurile etapei a cincea

Marți seara s-au disputat, la Plazza, 3 partide din cadrul etapei a cincea a play-out-ului Ligii I Est.

Cel mai strâns meci al serii a fost derby-ul pentru salvarea de la retrogradare dintre ADSA-Restart Barou și FC Stejar.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, FC Stejar a evoluat mai bine în partea secundă și a izbutit să se impună la limită, scor 4-3, grație reușitelor semnate de Tutuianu Cătălin (2), Guiu Robert și Dabija Robert.

Golurile prin care avocații au sperat că vor obține ceva din această partidă au fost înscrise de căpitanul Robert Bucur, George Gigiu și Tudosie Ionel.

Grație acestui succes, FC Stejar face un mare pas spre evitarea retrogradării, în timp ce ADSA-Restart Barou este cu un pas în eșalonul secund al Zonei Sud.

Într-o dispută între două formații aflate în prima jumătate a ierarhiei play-out-ului Ligii I Est, Apărătorii Patriei a dispus cu 4-1 (2-1 la pauză) de FC Capitals.

Giani Costache, cu un hat-trick, a fost vârful de lance al câștigătorilor, pentru care a punctat și Petrea Giani, în vreme ce reușita de onoare a învinșilor a fost semnată de Popescu Cristian.

În fine, FC Crângași United i-a aplicat un set la 3 lui Old Boys, după ce a condus la limită la pauză, cu 2-1.

Dublele lui Dan Alexandru și Adrian Grigorie, alături de reușitele semnate de Cristian Neculai și Gabriel Marin le-au adus băieților din Crângași victoria cu 6-3, în vreme ce pentru Old Boys au marcat în această întâlnire Anghel Dorin, Mihai Lucian și Bolde Florin.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Articol

Close
Close