Articole

F.C. Devils o invinge pe Inter Bragadiru in Liga II Seria 2, cu scorul de 4-1!

Inter Bragadiru, echipa de pe locul 8 in Liga II Seria 2, a intalnit aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, formatia F.C. Devils, locul 9 in aceasta liga. Un meci ce se anunta echilibrat, Inter Bragadiru avand experienta celui de-al doilea sezon la Liga Prieteniei, in timp ce F.C. Devils este intr-o crestere de forma, crestere aratata si etapa trecuta in victoria cu Metalplast, o victorie categorica impotriva liderului de la vremea respectiva.

F.C. Devils incepe mai bine aceasta partida si inscrie in minutul 6 prin Gheorghe Madalin. Avantajul de un gol se pastreaza pana la pauza, in pofida incercarilor celor de la Inter Bragadiru de a egala, fazele de poarta avute dupa deschiderea scorului de catre F.C. Devils, nu au fost concretizate de nici o echipa.

Baietii de la Devils, calmi pe faza de constructie, reusesc sa inscrie golul 2 in actul secund, in minutul 22 prin Nicola Alexandru. In minutul 26 se face 3-0 atunci cand Papa Lucian marcheaza in poarta celor de la Inter Bragadiru golul 3 al celor de la F.C. Devils. Cenusa Marian reduce din diferenta pentru Inter dar tot cei de la Devils sunt cei care inscriu ultimii, in minutul 35 golul de 4-1.

Victorie si 3 puncte pentru F.C. Devils, echipa aflata intr-o vizibila crestere de forma, dupa ce etapa trecuta a batut formatia Metalplast, acum continua cu o alta formatie de luat in seama in Liga II, Inter Bragadiru.

 

Articole similare

Close