ArticoleCupa Ligii

Old Boys prinde calificarea in fazele superioare, in ultimul meci al Grupei C din Cupa Ligii, disputat contra celor de la AC Militari, victorie cu 4-2!

Aseara, in Grupa C a Cupei Ligii, AC Militari intalnea formatia Old Boys in meciul decisiv pentru ambele formatii, cine castiga acest duel mergea mai departe in fazele superioare ale competitiei.

In minutul 14, scorul este deschis de de atacantul celor de la Old Boys, Iorga Iulian si echipa lui pornea bine in acest meci. Replica baietilor din Militari a venit imediat, in minutul 15, atunci cand Cosmin Vochin inscrie pentru 1-1. Jocul mergea spre un egal in prima repriza, dar Nastase Robert, mijlocasul celor de la Old Boys, nu a fost de acord cu acest lucru si reuseste sa inscrie pentru 2-1, scorul pauzei.

Avem o a doua repriza asemanatoare cu prima, Old Boys mentinand distanta din prima repriza de un gol. Belu Ionut egaleaza pentru AC Militari in minutul 26 si ultimele 14 minute aveau sa fie incitante. Old Boys este echipa mai buna pana la urma in aceasta confruntare, acestia reusind sa marcheze de doua ori dupa ce au incasat golul egalizator. Negrei Adrian este autorul celor doua goluri care aduc victoria si in acelasi timp calificarea pentru formatia Old Boys.

Dat fiind faptul ca se califica si formatiile de pe locul 3 din fiecare grupa, Old Boys prinde fazele superioare in ultimul meci jucat de ei in detrimentul celor de la AC Militari.

 

Articole similare

Close