ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Echipa mixtă Alb Negru a învins-o la scor pe Club Power și a obținut astfel primele puncte ale sezonului

Liga a II-a Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partide din cadrul etapei a opta.

Cu eșecuri pe linie până la acest moment al sezonului, echipa mixtă Alb Negru a întâlnit-o pe FC Club Power, formație ce înregistrase un succes și 5 înfrângeri până la duelul direct.

Componenții echipei Alb Negru au arătat că încep să se sudeze și să evolueze tot mai bine împreună și au prestat un joc excelent în fața celor de la Club Power, cărora nu le-au dat nicio șansă să spere că ar putea obține ceva din acest meci.

Astfel, după o primă repriză impecabilă, adjudecată cu scorul de 3-0, Alb Negru a continuat să forțeze și la reluare și a izbutit să se impună cu 7-1.

Cergan Linda și Smărăndoiu Adrian, autori ai câte unui hat-trick, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor din această partidă, pentru care a punctat o dată și Smărăndoiu Florentina, în vreme ce golul de onoare al pierzătorilor a fost înscris de Andrei Rontea.

În urma acestui rezultat, Alb Negru face 3 puncte și o depășește în clasament pe Club Power, grație numărului superior de goluri marcate, cele două aflându-se pe locurile 7, respectiv 8 din clasamentul Ligii a II-a Sud.

Articole similare

Close