Articole

Final fulminant de sezon! Tanzmannschaft este noua campioană națională a Ligii Prieteniei

Finalul celui de-al treilea sezon al Ligii Prieteniei a culminat cu disputarea Campionatului Național, competiție câștigată de Tanzmannschaft, care a trecut în finală de Portocala Mecanică, scor 4-2.

Șase echipe repartizate în două grupe și-au disputat, pe terenul de la Antilopa, titlul de campioană națională a Ligii Prieteniei.

Din Grupa A au făcut parte Bella Veneția, Liverpool Team și Salvatorii, în timp ce Grupa B a fost alcătuită din Sălaj Boys, Tanzmannschaft și Portocala Mecanică.

Cele două grupe au avut desfășurări complet diferite.

În prima, toate cele trei echipe au încheiat la egalitate de puncte (3), după ce au înregistrat câte o victorie și câte un eșec, iar departajarea s-a făcut la golaveraj. Liverpool Team a mers în semifinale de pe prima poziție, urmată de Bella Veneția, în timp ce Salvatorii au fost ghinioniștii fazei grupelor, părăsind competiția din cauza golaverajului inferior.

Grupa B a fost câștigată la pas de cea care avea să devină campioana națională a Ligii Prieteniei. Cu două victorii înregistrate în cele două meciuri, Tanzmannschaft a mers în semifinale alături de Portocala Mecanică.

Semifinalele au fost interzise cardiacilor: Portocala Mecanică a trecut cu 4-3 de Bella Veneția, în timp ce Tanzmannschaft a eliminat-o la penalty-uri pe Liverpool Team, scor 2-0.

Finala a însemnat reeditarea duelului din Grupa B dintre Tanzmannschaft și Portocala Mecanică și, la fel ca în grupe, Tanzmannschaft s-a impus, scor 4-2, și s-a încoronat noua campioană națională a Ligii Prieteniei.

Articole similare

Close