ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon s-a impus în derby-ul cu FC Juve și se detașează în fruntea Ligii a II-a Seria 1

PSG Pantelimon și FC Juve s-au întâlnit luni seară, pe arena din Dristor, în derby-ul Ligii a II-a Seria 1, între formațiile care nu cunoscuseră gustul înfrângerii până la duelul direct din etapa a patra.

PSG Pantelimon venea după trei victorii consecutive, în timp ce FC Juve călcase pentru prima dată strâmb în acest campionat în etapa precedentă, când a remizat cu FC Zetary.

Iar după 2-2 la pauză, PSG Pantelimon a reușit să rupă echilibrul în partea secundă și să se impună cu 5-2, menținându-și astfel linia perfectă de clasament.

După câteva minute de tatonare, FC Juve a reușit să deschidă scorul în minutul 5, prin Rusu Răzvan, dar PSG Pantelimon a reacționat extrem de rapid și a egalat la doar câteva secunde distanță, prin Niculae Daniel.

Costache Marius i-a readus pe cei de la FC Juve în avantaj în minutul 7, după care în scenă a intrat cel care avea să devină omul meciului, Petrache Andrei, de la PSG Pantelimon.

Acesta a marcat prima dată în minutul 12, când a restabilit echilibrul pe tabelă, iar la pauză s-a intrat cu scor egal.

Petrache Andrei și-a continuat demonstrația de fotbal și în partea secundă, când a dus scorul la 4-2 pentru PSG cu reușitele din minutele 25 și 29.

FC Juve a forțat revenirea pe final, reducând din diferență în minutul 35, prin Moroșanu Robert, însă ultimul cuvânt i-a aparținut tot lui Petrache Andrei, care, cu un minut înainte de ultimul fluier, și-a completat „careul” și a risipit orice emoție asupra câștigătoarei din acest duel.

PSG Pantelimon se impune cu 5-3 și, cu 12 puncte în patru etape, se distanțează de urmăritoare în fruntea Ligii a II-a Seria 1, în timp ce FC Juve este pe poziția a treia, cu 7 puncte.

Articole similare

Close