ArticoleCupa Ligii

Progresul 1944 arata calitate in joc, de la partida la partida, aseara invingand echipa de Liga I, F.C. Gasca, cu scorul de 7-4 intr-un meci din Grupa H a Cupei Ligii!

Aseara in Grupa H a Cupei Ligii, am avut aliniate la start echipa de pe primul loc al acestei grupe, Progresul 1944 si F.C. Gasca, echipa aflata la primul meci din Cupa Ligii in aceasta editie. Cu o victorie aseara, Progresul isi putea asigura calificarea in fazele superioare ale competitiei, insa avea un oponent serios in fatza, o echipa de Liga I.

Progresul face o prima repriza remarcabila in fatza celor de la Gasca, o repriza controlata de ei de la un capat la celalalt. In minutele 4 si 5, echipa de Liga a II a deja avea 2-0 pe tabela de marcaj, prin golurile marcate de Loghin Sorin. Acelasi jucator realizeaza hattrick-ul in minutul 9, iar dupa numai un minut, jucatorul celor de la Progresul, Ditu Marius duce scorul la 4-0, in numai 10 minute de la inceputul meciului. Asistam la o cadere din punct de vedere al moralului se pare, din partea celor de la Gasca, deoarece in minutele 11 si 12 inca doua goluri vin in poarta acestora, goluri marcate de Somu Marian. Scorul pauzei arata un categoric 6-0 in favoarea Progresului 1944, echipa ce isi asigura linistea pentru repriza secunda prin acest rezultat.

In repriza secunda, baietii de la Gasca strang putin randurile si revin in joc, legand mult mai bine pasele. In minutul 25, Tudose Remus reduce din diferenta de 6 goluri arata la pauza, prin golul marcat in poarta Progresului. In minutul imediat urmator, Alexandrescu Aurel duce scorul la 6-2 si F.C. Gasca nu renunta la acest meci fara a lupta, un lucru remarcabil pentru ei. Tudose Remus reuseste sa strapunga poarta adversa inca de doua ori, realizand hattrick-ul in minutele 29 si 32, scorul dupa aceste goluri devenind 6-4 cu F.C. Gasca in goana dupa egalare. Acest lucru nu se produce, deoarece Progresul se trezeste din somnul din actul secund, datorat si scorului pauzei si inscrie golul ce linisteste definitiv soarta meciului, gol marcat de Somu Marian in minutul 40.

Progresul 1944 arata calitate crescuta de la meci la meci, aseara reusind sa invinga o formatie din Liga I, F.C. Gasca, o formatie de mijlocul clasamentului in aceasta prima liga. Prin aceasta victorie Progresul se califica in fazele superioare ale Cupei Ligii, in timp ce baietii de la Gasca trebuie sa traga tare in urmatoarele doua meciuri, pentru a spera la calificare.

Articole similare

Close