Articole

Dupa remiza din meciul L.s.T Racari – Progresul 1944, scor 4-4, ambele echipe isi pastreaza locurile in clasamentul Ligii II Seria 2, locul 4 respectiv 13!

L.s.T Racari se afla pe locul 4 inainte de acest meci cu Progresul 1944, o echipa buna a seriei, chiar daca momentan se afla pe locul 13. Baietii de la Progresul au pornit mai greu in campionat, cu o infrangere in fatza celor de la F.C. Devils dar….si-au revenit cu doua victorii consecutive dupa acel esec. Racari se afla la 3 puncte de liderul Metalplast si nu isi permitea pasi gresiti aseara, dat fiind ca liderul are un meci destul de accesibil, un duel interesant.

Am avut o prima repriza dominata de L.s.T Racari, echipa ce statea mai bine in clasamentul Ligii a II a Seria 2. Scorul este deschis insa de Progresul 1944 inca din primul minut prin fundasul echipei, Stoian Daniel, jucator ajuns la 3 reusite in acest campionat. Replica baietilor de la Racari nu a intarziat nici un moment si un minut mai tarziu acestia reusesc golul egalizator prin mijlocasul lor, Mihailescu Andrei. 1-1 inca din minutul 2 si se juca un fotbal cu garda jos. Dupa aceste doua goluri cei care intra mai bine in joc sunt cei de la Racari si in minutele 13 si 16, Puiu Marinel reuseste sa inscrie doua goluri ce stabilesc scorul pauzei, 3-1 pentru L.s.T Racari.

Repriza a doua apartine celor de la Progresul de data aceasta, o echipa ce da dovada de orgoliu si stapanire de sine dupa ce este condusa. Somu Mitica da semnalul revenirii in minutul 25 prin golul marcat in poarta celor de la Racari iar Stoian Daniel il urmeaza un minut mai tarziu si scorul era deja 3-3. Racari se trezeste putin din inceputul slab de repriza secunda si reuseste sa intre in avantaj in minutul 33 prin golul inscris de Petrache Razvan. Cu un minut inainte de fluierul final, apararea celor de la Racari cedeaza si cele 3 puncte le scapa printre degete la golul marcat de Progresul prin Toma Razvan, jucator ce aduce echipei sale un punct in acest meci. Dupa acest meci Racari ramane pe locul 4 la 5 puncte de locul 1 ocupat de Metalplast, in timp ce Progresul ramane si ea tot pe locul ocupat inainte de acest meci, locul 13 pentru ei.

Articole similare

Close