ArticoleLiga 2

Cluj Bruj s-a distrat în partida cu FC Afrin și se menține pe primul loc în Liga a II-a Seria 2

Cluj Bruj a făcut instrucție vineri seară, pe terenul de la Dristor, cu cei de la FC Afrin, de care a trecut la scor, continuând astfel să fie singura echipa din Liga a II-a Seria 2 cu punctaj maxim după patru etape disputate.

Liderul Ligii a II-a Seria 2 nu a avut nicio emoție în disputa cu Afrin, pe care a controlat-o în totalitate, nepunându-se în niciun moment problema câștigătoarei din acest duel.

Băieții de la Cluj Bruj au condus cu 4-0 în prima repriză, care s-a terminat însă cu scorul de 4-2, pentru ca în partea a doua să intre și mai motivați în teren și să se impună în final cu 10-3.

Aivănoaei Mihai și Păun Cristian au fost principalele guri de tun ale celor de la Cluj Bruj, marcând câte un hat-trick, pentru ca Radu Paul și Mihai Cristian să reușească câte o „dublă”.

De partea cealaltă, cele trei goluri ale învinșilor au fost înscrise de Siamand Daoud, Ahmad Dawod și Ahmed Mohamed.

În urma acestui al patrulea succes reușit în tot atâtea etape disputate în acest sezon, Cluj Bruj acumulează 12 puncte și conduce clasamentul Ligii a II-a Seria 2, în timp ce FC Afrin nu a câștigat niciun punct în cele patru partide disputate și este „lanterna roșie” a ierarhiei.

Articole similare

Close