ArticoleLiga 1

Condusă la pauză de Whiteland, AC Militari a revenit admirabil și a obținut a doua victorie în Liga I

AC Militari a obținut miercuri seară a doua victorie din acest sezon al Ligii I și a urcat în ierarhie. 

Pe terenul de la Antilopa, AC Militari s-a văzut condusă cu 0-1 la pauză de Whiteland, dar a reușit să revină admirabil în partea secundă și s-a impus în final cu 3-1, într-o partidă în care Vochin Cosmin, de la AC Militari, a fost sancționat cu un cartonaș verde în minutul 29.

Prima repriză a fost extrem de strânsă, iar tabela a suferit prima modificare abia în minutul 18, când Anghelini Angelo a marcat pentru Whiteland și a stabilit scorul pauzei.

AC Militari a reușit să egaleze la doar câteva secunde după reluare, prin reușita lui Dârjan Marian, după care au urmat alte 15 minute echilibrate, în care cele două defensive i-au anulat pe atacanții adverși.

Cu 4 minute înainte de final, căpitanul lui AC Militari, Pârvu Gabriel, a rupt echilibrul, a marcat și și-a adus echipa în avantaj, pentru ca Rotaru Andrei să stabilească scorul final la 3-1 pentru AC Militari cu reușita din prelungiri.

În urma acestui succes, AC Militari acumulează șase puncte în trei etape și urcă pe locul 5 în clasamentul Ligii I, în timp ce Whiteland este pe 11, cu trei puncte.

Articole similare

Close