Articole

Whiteland se califica in faza urmatoare a Cupei Ligii, dupa egalul din returul cu F.C. Juve, scor 4-4!

Aseara, pe terenul din Agronomie, a avut loc returul dublei manse a acestei faze din Cupa Ligii, intre formatia de Liga a II a, Whiteland, respectiv F.C. Juve, o echipa de Liga a III a ce promite foarte multe lucruri pe viitor la Liga Prieteniei. In turul acestui duel intre cele doua formatii, scorul a fost strans, victorie cu 2-1 pentru cei de la Whiteland, returul fiind lasat pentru suspans si spectacol.

Whiteland se pare ca a venit dupa aceasta pauza competitionala cu bateriile incarcate, aratand asta in prima repriza a meciului, ei fiind cei care deschid scorul, in minutul 3, prin Ionita. Repriza continua cu ambele echipe incercand pe faza ofensiva, insa apararile acestora se mobilizeaza si inchid spatiile destul de bine. Cu doua minute inaintea fluierului pauzei, acelasi Ionita face o repriza de senzatie si inscrie de doua ori, in minutele 18 si 19, goluri ce aveau sa aduca linistea la cabine pentru baietii de la Whiteland. Scor 3-0 la pauza in defavoarea celor de la F.C. Juve, de vazut era insa, daca acestia se puteau mobiliza pentru repriza secunda, avand in vedere calitatea unor jucatori de o certa valoare din lotul acestora.

In minutul 30 al reprizei secunde, Pivniceru da semnalul de trezire pentru F.C. Juve, inscriind golul 1 pentru echipa lui. In minutul 34, baietii de Liga a III a fructifica o noua ocazie, iar prin aceasta reusita a lui Costache, echipa in dezavantaj se apropie la doar un gol distanta de Whiteland. O revenire de senzatie se produce in minutul 38, cu doar doua minute de fluierul final, atunci cand acelasi Costache egaleaza pe tabela de marcaj, scorul devenind 3-3 in acele momente. Dramatism in ultimele faze ale meciului, ambele echipe reusesc sa inscrie cate un gol, F.C. Juve prin Pivniceru, iar Whiteland prin cine altul decat omul meciului pentru ei, Ionita, marcator a 4 goluri in acest duel. 4-4 si F.C. Juve ramane cu un gust amar, un regret ca timpul se scurge fara a mai avea ocazia sa forteze pentru o calificare.

Whiteland se califica cu mari emotii in faza urmatoare a Cupei Ligii, trecand de o echipa buna a Ligii Prieteniei, chiar daca momentan este in Liga a III a.

Articole similare

Close