ArticoleArticole prima paginaLiga 1 Est

Young Boys a învins în ultima etapă liderul Athletic București și s-a calificat in extremis la Superligă

Liderul Ahtletic București și Young Boys au încheiat sezonul de Liga I Est cu unul dintre cele mai tari derby-uri ale campionatului.

Joi seara, pe terenul din Giulești, cei de la Young Boys au profitat de relaxarea conferită liderului clasamentului de faptul că avea deja asigurat titlul de campioană și s-a impus cu 3-1, după ce la pauză a condus cu 1-0, obținând astfel trei puncte vitale, ce i-au asigurat calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Mijlocașul Găman Eduard, cu o dublă, și fundașul Călinescu Dragoș au marcat golurile care i-au adus lui Young Boys o victoria atât de importantă la finalul acestui joc.

De partea cealaltă, mijlocașul Gheorghiu Cristian a înscris golul de onoare al campioanei Ligii I Est în această partidă.

În urma acestui rezultat, Young Boys a acumulat 39 de puncte și a încheiat sezonul pe locul 3, obținând in extremis calificarea la Superliga Prieteniei 2016, în timp ce Athletic București rămâne cu 47 de puncte, dar cucerește la pas titlul de campioană a Ligii Prieteniei Est.

Ambele formații vor evolua în Superliga Prieteniei 2016 și se vor bate cu cele mai bune echipe ale țării pentru premiul de 1.500 de euro și șansa de a reprezenta România la European Friendship League.

Articole similare

Close