Articole

Whiteland e favorită la primul loc în Liga a II-a Seria 1, după setul adjudecat cu Sportul

Whiteland a câștigat la scor de tenis partida jucată joi seară în compania celor de la Sportul, scor 6-1, și este principala favorită la încheierea sezonului pe primul loc al Ligii a II-a Seria 1.

În ciuda rezultatului final, Sportul a început mai bine partida disputată pe terenul de la Plazza și a deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Suditu Alexandru.

Cinci minute a durat avantajul celor de la Sportul, pentru că în scena a intrat Dragoș Popescu, cel care a egalat în minutul 15 pentru Whiteland. Ba mai mult, până la pauză Whiteland a mai marcat o dată, prin Răzvan Mazilu, în minutul 17, și a intrat cu avantaj la cabine.

Cei de la Sportul nu au mai reușit în repriza secundă să țină pasul cu adversarii, iar Ioniță Florin a dus scorul la 3-1 pentru Whiteland în minutul 28.

Popescu Dragoș și-a continuat reprezentația în a doua jumătate a reprizei secunde, când a mai marcat de trei ori, în minutele 30, 33 și 35, și a stabilit scorul final.

Whiteland se impune cu 6-1 și, grație celor trei puncte, urcă pe locul doi în clasament, la trei puncte în spatele liderului Diamond Star, care are însă două meciuri în plus disputate.

Articole similare

Close