ArticoleLiga 1

Gabriel, de la Ambianța Steaua, după prima victorie în Liga I: „Ne certăm, ne împăcăm, mergem la bere, ăsta e scopul la Liga Prieteniei”

Gabriel Munteanu, de la Ambianța Steaua, a acordat un interviu admirabil după ce formația sa a obținut prima victorie în cinci etape disputate în Liga I a Zonei Sud, scor 11-5, în fața celor de la Fair Play (vezi aici detalii despre meci).

Gabriel Munteanu a definit foarte frumos câteva dintre principiile pe care se bazează Liga Prieteniei și a ținut să sublinieze și fair-play-ul arătat de adversarii din teren, care și-au respectat pe deplin numele sub care evoluează.

Chestionat cum a fost meciul, Gabriel Munteanu a răspuns: „Un joc mult mai bun decât celelalte meciuri, prin prisma victoriei. (…) Sper să o ținem din ce în ce mai bine și să ne strângem mai mulți, că suntem foarte puțini, suntem șase. Băieții, la serviciu, cu copiii… Nu prea avem schimbări. Dar asta e, nu-i nimic, ne-am înscris aici, mergem până la capăt. (…) Ne bucurăm și noi pentru prima victorie și sper s-o ținem tot așa acum.”

Ne certăm, ne împăcăm, mergem la bere, că ăsta e și scopul fotbalului de aici, de la Liga Prieteniei”, a continuat foarte frumos jucătorul de la Ambianța Steaua.

Întrebat despre adversari, Gabriel i-a caracterizat ca fiind „foarte fair-play, ca și numele echipei. (…) Știu care e scopul acestei Ligi, prietenie și să jucăm un fotbal plăcut, dacă se poate, dacă nu, asta este”.

Iată interviul integral acordat de Gabriel, de la Ambianța Steaua, după prima victorie obținută de echipa sa în acest sezon:

Articole similare

Close