ArticoleLiga 1

Romulus (Whiteland), după debutul cu stângul în Liga I: „Ne propunem să nu retrogradăm! Este o ligă puternică, cu jucători foarte buni”

Whiteland a pășit cu stângul în noul sezon al Ligii I, fiind învinsă la debut de o altă formație promovată la finalul campionatului trecut din Liga a II-a Seria 1, VHM, scor 2-0 (vezi aici detalii despre meci). La finalul partidei, Dumitrescu Romulus, de la Whiteland, a vorbit despre înfrângerea suferită și despre obiectivele echipei pentru acest sezon.

„Ca și în Liga a II-a, între noi și VHM se pare că ies întotdeauna niște meciuri foarte frumoase, spectaculoase și demne de admirat. Două echipe foarte bune, și noi, și ei. Știm să ne închidem foarte bine, atât noi, cât și ei”, a spus fotbalistul lui Whiteland la interviul de după meci.

Întrebat ce își propune echipa sa pentru noul sezon, Dumitrescu Romulus a replicat: „Să nu retrogradăm, în primul rând. Dacă în Liga a II-a ne-am propus încă de la primul meci să promovăm, acum, în Liga I, ne propunem să nu retrogradăm. Este o ligă destul de puternică, mult mai puternică decât ce era în Liga a II-a, cu jucători buni, foarte buni. Dar asta e, mergem să jucăm fotbal”.

Interviul complet acordat de Romulus Dumitrescu:

Articole similare

Close