Articole

F.C. Brancoveanu castiga fara probleme duelul cu lanterna rosie, F.C. Artizanat, scor 7-3!

Acest duel din Liga II Seria 2, ne-a adus la fluierul de start, echipele de pe ultimele doua locuri ale clasamentului acestei serii, F.C. Artizanat si F.C. Brancoveanu. Ambele echipe aveau o singura victorie in acest sezon, este adevarat, F.C. Brancoveanu cu 5 meciuri in minus fata de adversara ei din aceasta seara.

Am avut o prima repriza dominata autoritar de F.C. Brancoveanu, acestia au deschis scorul prin Mehmet Cetin in minutul 9 al partidei. In minutele 10 si 12, scorul era deja 3-0 la reusitele lui Mehmet Cetin si Mehmet Denis. Fazele ofensive nu se opresc aici, iar in minutul 13, Mehmet Ferdin duce scorul la 4-0, frumoasa reprezentatie din primul act fiind incheiata de Tudorache George, prin golul de 5-0 din minutul 16. Acesta avea sa fie scorul pauzei, 5 goluri avans pentru F.C. Brancoveanu si meciul parea decis deja inca din prima repriza.

In repriza secunda, prima care inscrie este tot formatia F.C. Brancoveanu, prin acelasi om care a incheiat prima repriza, Tudorache George, marcator al unei duble in acest meci si scorul capata proportii, 6-0. In minutul 29, Mehmet Denis face si el dubla si duce scorul la 7-0, intr-un meci dominat autoritar de formatia din Brancoveanu. F.C. Artizanat se trezeste putin din ”pumni” si incearca in acest meci cateva faze ofensive, unele concretizate si in gol. In minutul 30, Delcea Cristian marcheaza primul gol pentru Artizanat, iar in minutele 33 si 34, Stanciu Marian inscrie si el de doua ori pentru lanterna rosie, stabilind scorul final al acestei partide, 7-3 pentru F.C. Brancoveanu. 3 puncte si o victorie intr-un meci usor pentru baietii din Brancoveanu, meci pe care si l-au facut usor inca din prima repriza.

Articole similare

Close