ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Meci nebun între Bizz Brasil și Sălaj Boys, încheiat la egalitate, scor 6-6

Sălaj Boys și Bizz Brasil au oferit, marți, pe terenul de la Plazza, cel mai echilibrat și mai spectaculos meci al serii dintre cele disputate în cadrul etapei a cincea din Liga I Sud.

Prima repriză a fost una de-a dreptul nebună, adjudecată cu 5-3 de Bizz Brasil, grație hat-trickului semnat de Constantin Miguel și golurilor marcate de Florin Lazăr și Busuioc Marius, în timp ce pentru băieții din Sălaj au punctat în manșa inaugurală Singreanu Cristi, Leca Iulian și Ciobanu Iulian.

Dezavantajul de două goluri cu care au intrat la cabine nu i-a demoralizat însă pe cei de la Sălaj Boys, care au egalat la jumătatea părții secunde grație reușitelor semnate de aceiași Leca Iulian și Ciobanu Iulian.

Busuioc Marius a readus-o în avantaj pe Bizz Brasil în minutul 34, dar Ciobanu Iulian a egalat din nou la 6 și a stabilit scorul final cu trei minute înainte de final, devenind astfel eroul băieților din Sălaj în această partidă.

În urma acestui 6-6, Bizz Brasil are 10 puncte după 4 jocuri și este pe ultima treaptă a podiumului Ligii I Sud, cu un meci mai puțin disputat față de majoritatea rivalelor, în timp ce Sălaj Boys este pe locul 8, cu 5 puncte câștigate în tot atâtea meciuri jucate.

Articole similare

Close