ArticoleLiga 1

Niciun pas greșit în lupta pentru titlu! Liverpool Team a câștigat la limită derby-ul cu Martalogii Activi

Liverpool Team și Martalogii Activi s-au duelat marți seară, pe terenul din Ghencea, într-o restanță contând pentru etapa a 10-a a Ligii I Sud.

„Cormoranii” au dat dovadă de mai multă valoare și maturitate decât băieții de la Martalogii Activi și s-au impus la limită, cu scorul de 3-2, după ce la pauză a fost egal, 1-1.

Căpitanul din atacul „Cormoranilor”, Robu Alin, a fost eroul echipei în acest veritabil derby pentru titlu, semnând o dublă pentru Liverpool Team, în timp ce Gheorghe Laurențiu a completat lista de marcatori a învingătorilor.

Tănase Florin și Calea Viorel au înscris golurile care i-au menținut până în ultima secundă pe Martalogii Activi în lupta pentru cel puțin un punct din acest meci, însă, în final, aceștia au trebuit să se recunoască învinși pentru a doua oară în acest campionat.

În urma acestui test extrem de dificil pe care l-a depășit, Liverpool Team ajungea la 10 victorii din tot atâtea partide disputate în acest sezon și ocupa poziția secundă în clasamentul Ligii I Sud, la egalitate de puncte cu liderul Bizz Brasil, dar cu un golaveraj sensibil mai slab.

De partea cealaltă, Martalogii Activi sunt pe locul 4, cu 25 de puncte, la fel ca FC Berceni, care are însă golaverajul mai bun cu patru reușite.

Articole similare

Close