ArticoleCupa Ligii

Hattrick-ul lui Lalu Alexandru aduce victoria pentru Bizz Brasil in duelul cu F.C. Petrachioaia, meci din Grupa A a Cupei Ligii!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22 am avut un meci din Grupa A a Cupei Ligii intre doua echipe deja calificate in fazele superioare ale competitiei, Bizz Brasil, respectiv F.C. Petrachioaia. Probabil cel mai interesant meci de aseara din Cupa Ligii, un duel intre doua echipe de calitate ale Ligii Prieteniei.

F.C. Petrachioaia a aratat calitate in jocul ei de aseara si….chiar daca au pierdut, au aratat ca se pot bate cu echipele mari ale campionatului, probabil trebuind sa lucreze doar la calmul echipei atunci cand sunt condusi. Turcan Nicolae deschide scorul pentru F.C. Petrachioaia inca din debutul reprizei, in minutul 2. Bizz-ul incepe sa isi lege jocul obisnuit de pase si dupa egalarea din minutul 6, reusita semnata Lalu Alexandru, acestia controleaza partida pana la sfarsit. In minutul 19, acelasi jucator al celor de la Bizz Brasil face dubla si isi duce echipa in avantaj la intrarea la cabine.

In repriza secunda Lalu Alexandru realizeaza hattrick-ul, in minutul 25 si Bizz Brasil conducea cu 3-1 dupa acest gol. Golul de 4-1 marcat de Busuioc Marius in minutul 33 linisteste definitiv partida si soarta meciului era clara. Bizz Brasil se dovedeste o echipa prea buna pentru F.C. Petrachioaia dar acestia s-au prezentat bine la acest meci, partida ce le aduce o experienta in plus pentru duelurile ce vor urma. Ambele echipe merg mai departe in Cupa Ligii.

Articole similare

Close