Articole

O simpla formalitate pentru Liverpool Team in disputa cu F.C. Sebastian din Liga II Seria 2, victorie cu un 8-1 categoric!

Liverpool Team, formatia de pe locul 3 al Ligii a II a Seria 2, a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22 echipa de pe locul 16, F.C. Sebastian. Liverpool nu isi permitea un pas gresit in acest meci, daca voia sa aspire la promovarea in Liga I, aspiratie destul de justa avand in vedere evolutia echipei pana in momentul acesta, cu 7 victorii si o infrangere din 8 meciuri disputate. De urmarit daca F.C. Sebastian putea tine piept adversarului greu din aceasta partida.

Raspunsul la intrebarea daca F.C. Sebastian poate tine piept adversarului din aceasta partida a fost negativ, un nu categoric, Liverpool Team dominand autoritar acest meci. In minutele 6 si 7, scorul era deja 2-0 pentru Liverpool, la golurile marcate de Alexandru Mihai respectiv Jitaru Cristian. In minutul 15 se face 3-0 la golul reusit de Bratu Iulian iar Gheorghe Laurentiu si Manofu George inchid repriza excelenta facuta de Liverpool Team, la scorul de 5-0.

Nici in repriza secunda F.C. Sebastian nu a pus reale probleme adversarului, baietii de la Liverpool, inscriind in minutul 27, golul de 6-0. Alexandru Mihai face dubla in minutul 29, problema castigatoarei acestei partide nefiind pusa in discutie dupa acest gol. Un categoric 8-0 se face in minutul 36, atunci cand Coman Andrei inscrie pentru Liverpool, iar F.C. Sebastian inscrie golul de onoare in minutul 40, o palida consolare pentru ei, intr-un meci pierdut categoric. 3 puncte importante pentru Liverpool in drumul lor spre promovarea in Liga I a Ligii Prieteniei.

Articole similare

Close