ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: ATVROM a trecut de Fair Play la capătul unui meci nebun

ATVROM și Fair Play, două echipe care trag pentru a evolua în play-off-ul Ligii I Sud, au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri jucate marți pe terenurile de la Plazza în Liga Prieteniei București.

Prima repriză a duelului dintre ATVROM și Fair Play a fost una nebună, în care, într-un interval de doar 12 minute, s-au marcat nu mai puțin de 8 goluri.

Gheorghe Ștefan a deschis balul, punctând pentru Fair Play în minutul 5, pentru ca Ion Lucian să egaleze un minut mai târziu și tot el să își aducă echipa în avantaj la jumătatea primei reprize.

Ba mai mult, Alexandru Ioniță a înscris în minutul 12, iar ATVROM conducea cu două goluri avans, după ce se văzuse condusă în debutul jocului.

Băieții de la Fair Play nu au acuzat însă șocul întoarcerii de scor și au forțat revenirea, apropiindu-se la un gol de adversari grație reușitei semnate de Parvulescu Ion în minutul 13.

Ion Lucian a recidivat un minut mai târziu și a făcut hat-trick-ul pentru ATV ROM, Gheorghe Mădălin și-a readus echipa la o lungime de adversari în minutul 16, pentru ca în minutul 17 Alexandru Ioniță să facă dubla să stabilească scorul pauzei la 5-3 în favoarea celor de la ATVROM.

Partea secundă a fost una mai liniștită și a fost controlată în mare parte de ATVROM, care a mai marcat de două ori, prin Ion Lucian (min. 27) și Dumitrache Ionuț (min. 28).

În ultimul minut de joc, Fair Play a avut o tresărire de orgoliu și a redus din diferență prin Tudor Silviu, iar partida s-a terminat cu victoria lui ATVROM cu scorul de 7-4.

În urma acestui rezultat, ATVROM acumulează 29 de puncte și ocupă poziția a treia a clasamentului Ligii I Sud, în timp ce Fair Play rămâne cu 15 puncte și se află pe locul 7, având nevoie de rezultate pozitive în meciurile următoare pentru a prinde un loc de play-off la finalul campionatului.

Articole similare

Close