ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Olimpique Otopeni a învins-o la scor pe Apărătorii Patriei și a ajuns la a treia victorie consecutivă

Venită după două victorii reușite în fața a doi adversari mai bine cotați în Liga I Est, Olimpique Otopeni a primit marți seara replica celor de la Apărătorii Patriei, formație aflată în partea inferioară a clasamentului.

După ce au trecut în rundele precedente de Partizan București și Hooligans, băieții din Otopeni au confirmat forma bună arătată în ultima perioadă și au învins-o cu un categoric 7-1 pe Apărătorii Patriei, nu fără emoții însă.

Apărătorii Patriei a făcut o primă repriză foarte bună și chiar a condus la pauză cu 1-0, grație reușitei semnate de Petrea Giani, însă la reluare situația din teren și de pe tabelă s-a schimbat complet.

Olimpique Otopeni a făcut legea în teren în partea secundă, când a punctat de nu mai puțin de 7 ori fără să primească gol, prin Pelin Sergiu (2), Antonescu Dragoș (2), Barcanescu Daniel, Barcanescu Petrică și Cupercea Cristian, și s-a impus la scor.

În urma acestui nou succes, Olimpique Otopeni acumulează 17 puncte și ocupă poziția a șasea a clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce Apărătorii Patriei rămâne cu 4 puncte și se află pe locul 12 al ierarhiei.

Articole similare

Close