ArticoleLiga 2

FC Tunari a întors scorul în repriza secundă în fața celor de la Anonim și urcă în prima jumătate a ierarhiei

FC Tunari și Anonim au fost vineri seară, pe terenul din Ghencea, protagonistele unui duel extrem de echilibrat din cadrul etapei a zecea a Ligii a II-a Sud.

Condusă cu 0-1 la pauză de Anonim, FC Tunari a reușit să întoarcă soarta partidei în repriza secundă și s-a impus în final la limită, cu 2-1, la capătul unei partide în care a câștigat și duelul cartonașelor galbene, cu doi avertizați, Canțuri Daniel și Enucă Alin, în timp ce de la învinși a fost avertizat Cojoacă Bogdan.

Anonim a pornit ca din pușcă în fața celor de la FC Tunari, iar după doar două minute de joc a deschis scorul prin Ciuc Alexandru.

După această reușită, cele două defensive au fost de netrecut până la pauză, astfel că Anonim a intrat cu avantaj minim la cabine.

Debutul părții secunde a fost la fel de intens ca cel din prima repriză, doar că de data aceasta Tunari a punctat la doar câteva secunde de la fluierul de start, prin Enucă Alin, care a egalat la unu.

A urmat o goană nebună a ambelor echipe în căutarea golului de trei puncte, iar cei care au avut câștig de cauză au fost băieții de la FC Tunari, care cu șase minute înainte de final au punctat decisiv, prin Lecu Gabriel, care a înscris golul victoriei pentru echipa sa.

În urma acestui succes, FC Tunari acumulează 16 puncte și urcă în prima jumătate a ierarhiei Ligii a II-a Sud, până pe poziția a noua, la două puncte în spatele celor de la Anonim, care sunt pe locul 8 al clasamentului.

Articole similare

Close