ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

ATV ROM i-a predat o lecție de fotbal Chipitei, într-un meci cu 19 goluri, și revine pe podiumul Ligii I Sud

Chipita Stars și ATV ROM s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un duel din cadrul etapei a noua a Ligii I Sud.

Dată jos de pe podium cu o seară înainte de campioana FC Berceni, ATV ROM a avut o evoluție entuziasmantă în fața Chipitei Stars, pe care în minutul 5 o conducea deja cu 4-0, grație reușitelor semnate de Alexandru Ioniță, Ion Lucian, Popescu Eugen și Drăguț Pandele.

Iureșul ofensiv al băieților de la ATV ROM a continuat, iar aceștia a condus la pauză cu 8-3.

Cu cele 3 puncte în buzunar și dornici sa își îmbunătățească golaverajul, cei de la ATV ROM au atacat și la reluare, adjudecându-și și partea secundă, cu 6-2, și impunându-se astfel cu 14-5.

Cele 14 goluri ale învingătorilor din acest duel au fost înscrise de doar 4 jucători: Alexandru Ioniță (4), Popescu Eugen (4), Ion Lucian (3) și Drăguț Pandele (3).

De partea cealaltă, golurile prin care Chipita Stars a contribuit la spectacolul din teren au fost marcate de Stoica Robert (2), Nițu Ciprian (2) și Vlad Daniel.

Grație acestei victorii, ATV ROM acumulează 17 puncte și revine pe podiumul Ligii I Sud, în timp ce Chipita Stars rămâne cu 7 puncte și ocupă poziția a 11-a a ierarhiei.

Articole similare

Close