Articole

Surpriza Minerul Motru a câștigat returul cu FC Voluntari, dar părăsește Cupa Ligii

Ultimul meci disputat joi pe terenul din Agronomiei a fost și cel mai așteptat duel al serii. De la 23:20, FC Voluntari, locul 8 din Liga a II-a Seria 2, și Minerul Motru, surpriza din Liga a III-a Seria 1 care a reușit să acceadă în fazele eliminatorii, s-au întâlnit în returul șaisprezecimilor Cupei Ligii.

Băieții de la FC Voluntari pleacau cu prima șansă la calificarea în optimi, după victoria cu 9-6 din manșa tur, dar ocupanta poziției a 4-a din Liga a III-a Seria 1 nu s-a lăsat intimidată, a luptat pentru șansa ei până în ultima secundă și nu a fost departe să-și continue aventura în fazele superioare ale competiției.

Motivați și conștienți că au nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri, băieții de la Minerul Motru au forțat încă din debutul partidei și au deschis scorul în minutul 6, prin Enache Marius, însă experiența celor de la FC Voluntari și-a spus cuvântul, iar aceștia au revenit și au condus cu 2-1 la pauză, grație golurilor marcate de Obârsan George (`16) și Petrache Andrei (`20).

Minerii nu au renunțat însă nici la reluare, deși aveau nevoie de cel puțin patru goluri pentru calificare. Iar eforturile le-au fost răsplătite, doar că nu până la capăt.

Bâlea Liviu a egalat în minutul 29, Bălașa Gabriel i-a readus pe mineri în avantaj în minutul 34, pentru ca Enache Marius să facă „dubla” în minutul 37. Mai erau trei minute, iar Minerul Motru conducea cu 4-2 și visa la o răsturnare de situație de senzație, însă Moise Gabriel le-a năruit speranțele cu un minut înainte de final, când a marcat pentru FC Voluntari și a stabilit scorul final, 4-3 pentru Minerul Motru.

Grație victoriei cu 9-6 din manșa tur, FC Voluntari este formația care se califică în optimile de finală ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close