ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-out Liga I Est: Meciuri spectacol și goluri multe în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Play-out-ul Ligii I Est a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, nu mai puțin de trei partide din cadrul etapei a treia.

Liderul Diham Boys a primit replica celor de la FC Stejar, cu care a făcut instrucție, impunându-se cu un categoric 9-1, după ce la pauză a condus cu 5-1.

Golgheterul George Mita (cu 4 goluri) a făcut din nou spectacol pentru băieții din Diham, pentru care au mai punctat Tiberiu Iacob (2), Vlad Vintilă, Cozmin Barbu și Bogdan Floarea, în vreme ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Tudor Gabriel.

„Lanterna roșie” FC Capitals a făcut o figură frumoasă în fața celor de la Old Boys, pe care i-a învins cu 4-1, după ce și-a adjudecat la limită primul mitan (1-0).

Autor al unui hat-trick, Berestean Sergiu a fost principala gură de tun a învingătorilor, pentru care a mai punctat Popescu Cristian, în vreme ce reușita de onoare a învinșilor a fost semnată de Stavarache Cătălin.

În fine, Crângași United și ADSA-Restart Barou au oferit cel mai spectaculos meci al serii.

Cu un Robert Bucur în zi mare, marcator a 5 goluri, și după ce au condus la pauză cu 2-0, avocații au trebuit să se recunoască în final învinși cu 8-6, la capătul unui spectacol fotbalistic total.

Ciontoiu Cristian (3), Sava Cosmin (2), Dogaru Marius, Oprea Claudiu și Niculai Cristian au fost eroii care au adus victoria băieților din Crângași în această partidă, în vreme ce Scărișoreanu Alexandru a punctat pentru ADSA-Restart Barou, pe lângă căpitanul Robert Bucur.

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close