Articole

Remiză spectaculoasă și cu multe goluri între BKO Team și Chipita Stars, în ultima etapă a Ligii I

BKO Team și Chipita Stars au oferit, miercuri seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, un meci extrem de spectaculos în ultima etapă pe care au disputat-o în acest sezon de Liga I.

După ce Chipita a condus cu 3-1 la pauză, BKO Team a reușit să revină în partea secundă, iar la final s-a terminat 6-6.

BKO Team a deschis scorul în minutul 6, prin Cotoi Paul, dar Chipita Stars nu a acuzat șocul și a revenit rapid. Oancea Marius a egalat în minutul 7, Hagea Daniel a adus-o în avantaj pe Chipita Stars în minutul 12, pentru ca Stoian Marius să stabilească scorul primei reprize la 3-1 după un sfert de oră de joc.

Băieții de la BKO Team au intrat mai motivați de la cabine și au redus din diferență după trei minute de la reluare, prin același Cotoi Paul.

Cristea Cosmin a făcut 4-2 pentru BKO în minutul 25, după care Chipita a izbutit să egaleze, grație reușitelor semnate de Dincă Sorin (min. 28) și Cotoi Paul (min. 29).

Ultimul sfert al meciului a fost unul extrem de antrenant, în care s-a mai marcat de patru ori.

Chipita a trecut iar la conducere în urma golurilor înscrise de Cristea Cosmin (min. 31) și Stoian Marius (min. 35), dar BKO Team a reușit din nou să revină și a egalat dramatic pe final, grație golurilor înscrise de Dincă Sorin în minutele 35 și 39.

S-a terminat 6-6, iar BKO Team încheie sezonul pe locul 5, în timp ce Chipita Stars termină campionatul pe poziția a 10-a.

Articole similare

Close