ArticoleLiga 1

Bizz Brasil trece un test important în Liga I și își menține linia perfectă de clasament

Bizz Brasil a trecut marți seară peste un hop dificil în cursa pe care o poartă pentru recucerirea trofeului de campioană.

Pe terenul de la Dristor, Bizz Brasil s-a impus în fața Martalogilor Activi, într-un duel al formațiilor cu punctaj maxim după primele două etape.

În ciuda faptului că sunt nou-promovați și aveau în față o dublă campioană a Ligii Prieteniei, cei de la Martalogii au pornit extrem de curajoși partida și au deschis scorul încă din primele minute, prin Lică Robert.

Bizz Brasil nu și-a pierdut cumpătul și a revenit până la jumătatea reprizei, grație golului marcat de Lalu Alexandru în minutul 7 și „dublei” realizate de Ivan Alexandru în minutele 8 și 10, pentru ca Busuioc Marius să ducă scorul la 4-1 în minutul 13.

Același Lică Robert a realizat „dubla” pentru Martalogi în minutul 20 și a stabilit scorul pauzei la 4-2 pentru Bizz Brasil.

Experiența dublei campioane și-a spus cuvântul și în partea secundă, când în minutul 27 tabela arăta 6-2, după ce Lalu Alexandru (min. 25) și Lazăr Florin (min. 27) au reușit să învingă defensiva adversă.

Martalogii Activi s-au apropiat grație golurilor înscrise de Barabas Andrei (min. 28) și Calea Viorel (min. 35), dar ultimul cuvânt le-a aparținut tot celor de la Bizz Brazil, care au închis tabela la 7-4 cu patru minute înainte de final, prin Busuioc Marius.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil se menține în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu FC Berceni, dar cu golaveraj inferior. Cele două formații se vor duela etapa următoare, într-un veritabil derby al campionatului.

Articole similare

Close