ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitii

Supercupa Ligii Prieteniei București: Liverpool Team a defilat în cursa spre trofeu și marele premiu de 1.000 de euro

Ziua de duminică ne-a adus, pe unul din terenurile complexului Sud Arena, Supercupa Ligii Prieteniei București, un preview cu o săptămână înainte de Bucharest International Superleague.

Supercupa Ligii Prieteniei s-a desfășurat sub forma unei grupe formate din 4 echipe: Liverpool Team, ATVROM, Martalogii Activi și Electroputere.

Cele 4 echipe au jucat fiecare cu fiecare, disputând astfel câte 3 meciuri.

Liverpool Team a făcut legea în toate cele 3 partide disputate, pe care le-a câștigat la scor, încheind astfel grupa cu 9 puncte și golaveraj +14, și adjudecându-și la pas Supercupa Ligii Prieteniei București.

Pe poziția secundă a terminat ATVROM, cu 6 puncte, urmată de Martalogii Activi, cu 3 puncte, și Electroputere, care nu a izbutit să obțină niciun punct.

Astfel, „Cormoranii” și-au asigurat marele premiu de 1.000 de euro, ATVROM primește 300 de euro, iar Martalogii Activi va încasa 200 de euro.

Pe lângă MVP-ul Supercupei, în persoana lui Ionuț Zaina, Liverpool Team a dat și primii 3 golgheteri ai Supercupei: Silviu Rotaru (8 goluri), Epaminonda Nicu (7 goluri) și Stoica Robert (5 goluri).

Clasamentul final al Supercupei Ligii Prieteniei București poate fi consultat aici

Articole similare

Articol

Close
Close