ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Hooligans a oferit o demonstrație de forță în prima repriză cu Old Boys și luptă în continuare pentru titlu

Hooligans și Old Boys, două echipe aflate la cele două extreme ale clasamentului Ligii I Est după 6 runde, s-au duelat vineri seara pe terenul de la Plazza.

Intrată pe teren ca mare favorită, Hooligans și-a confirmat statutul și a făcut o primă repriză perfectă, în care nu le-a dat nicio șansă adversarilor.

Astfel, huliganii au condus la pauză cu 4-0, iar în partea secundă nu au mai forțat decât exact atât cât au avut nevoie pentru a-și menține avantajul obținut în runda inaugurală.

S-a terminat 6-2 pentru Hooligans, pentru care au punctat Florin Ioniță și Răzvan Ioniță, câte o dublă, alături de Albu Alexandru și Adrian Puscasu.

De partea cealaltă, golurile prin care Old Boys și-a salvat onoarea în partea secundă au fost marcate de Robert Ionica și Andrei Daniel.

În urma acestui rezultat, Hooligans acumulează 18 puncte și, cu doar un eșec înregistrat în sezonul în curs, ocupă poziția a treia a clasamentului Ligii I Est, în vreme ce Old Boys este penultima, pe 13, cu un singur punct câștigat în 7 etape jucate.

Articole similare

Close