ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Sporting Bucuresti castiga al doilea meci al zilei de marti! 3-0 impotriva celor de la Oxygen Club!

Sporting Bucuresti avea de infruntat un nou adversar, marti seara, imediat dupa FC Diham Boys, de data aceasta pe Oxygen Club, ocupanta locului 12 in Liga 1. Lotul suficient din punct de vedere numeric, le-a permis celor de la Sporting o reprezentatie buna si in cel de-al doilea meci, iar oboseala primului meci nu a intervenit nici o clipa.

Primele minute ale partidei au fost minute de tatonare, cu ambele formatii pasand prudent. In minutul 6, Sporting a reusit deschiderea scorului, prin Buia Adrian. Baietii de la Sporting au mai ratat cateva ocazii bune de a inscrie, insa 1-0 a fost scorul pauzei, un scor corect dupa prestatia ambelor formatii. In repriza secunda, echipa in avantaj a continuat sa atace, avantajul fragil fiind unul periculos pentru a castiga toate cele 3 puncte puse in joc. In minutul 26, dupa un aut batut gresit de Oxygen Club, Mintjala George a fructificat un contraatac si a inscris pentru 2-0. Lucrurile au mers in directia baietilor de la Sporting, iar Carlan Mircea a inchis tabela, in minutul 38, prin reusita de 3-0 in favoarea oaspetilor.

O prestatie consistenta pentru Sporting, marti seara, in cele doua meciuri cu FC Diham Boys si Oxygen Club. 4 puncte in contul acestora, dupa o seara incheiata cu un joc castigat la 0.

Articole similare

Close