Articole

Joi aflăm două noi sfert-finaliste din Cupa Ligii: Vezi programul tuturor partidelor

Ziua de joi vine cu 10 partide în Liga Prieteniei, în urma cărora vom afla două noi formații calificate în sferturile de finală ale Cupei Ligii și ultimele schimbări de ierarhie din cele trei ligi.

Seara de fotbal începe la ora 20:00, pe cele două arene din Agronomie.

Pe primul teren este programat un duel din Liga a III-a Seria 4, între Liverpool Team II, formație care a pierdut la limită meciul de debut, și Anonim, echipă fără punct după două etape. Astfel, cel puțin una dintre cele două combatante va puncta în premieră în clasament după această partidă.

De la aceeași oră, în Liga a II-a Seria 2, FC Rahova, formație aflată pe locul 4, va încerca să se mențină în cursa pentru promovare și să obțină cele trei puncte din duelul cu Magic Team, ocupanta poziției a șaptea.

De la 20:50, pe terenul 1, se va juca returul din optimile Cupei Ligii dintre Liverpool Team și Sporting București. „Cormoranii” pornesc din postura de mari favoriți la calificarea în sferturi, după ce în manșa tur s-au impus cu 8-2 în fața prim-divizionarei.

Tot de la 20:50, dar pe arena 2 din Agronomie, se joacă un alt meci din Liga a II-a Seria 2: FC Nemo (locul 15) vs Ambianța Steaua (locul 8).

Urmează, de la 21:40, pe primul teren, o dispută din Liga a II-a Seria 1, între două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului: FC Petrachioaia, locul 13, vs Panthers Squad, locul 15. Concomitent, pe a doua arenă, locul 3 din Liga a III-a Seria 2, Phoenix Berceni, va primi replica formației de pe locul 6, Patria Haiducilor.

De la ora 22:30, pe primul teren din Agronomie, se joacă al doilea retur din optimile Cupei Ligii programat pentru această seară, între Pădurarii și BKO. După un 6-6 spectaculos în tur, cele două formații din Liga I pornesc cu șanse egale la calificarea între cele mai bune opt echipe din Cupa Ligii.

De la aceeași oră, pe terenul 2, Hooligans are nevoie de victorie în duelul cu Real București, pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei.

Ultimele două partide ale serii sunt programate de la ora 23:20. Pe primul teren, Metalplast, locul 5, și Giganții, locul 12, se vor întâlni într-o partidă din Liga a II-a Seria 2 ce promite spectacol. Concomitent, pe terenul doi, în Liga a III-a Seria 3, liderul Cluj Bruj primește replica formației de pe locul 4, Martalogii Activi.

Articole similare

Close