Articole

Victorie pentru Diamond Star, nu fara o replica buna din partea celor de la Road Runners, 7-3 si 3 puncte prin care invingatorii au sansa, daca isi castiga restanta ramasa, sa preia sefia clasamentului in Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, Road Runners ocupa locul 8 inainte de confruntarea de aseara cu echipa Diamond Star, locul 4, la 5 puncte de liderul Whiteland. Un meci dificil pentru Diamond Star impotriva unei formatii destul de incomode ale Seriei 1.

Echipa care deschide scorul in prima repriza este echipa Road Runners, in minutul 9 prin Parvulescu Ionut, primele 10 minute bune facute de echipa lui in acest meci. Diamond Star, avertizata de inceputul bun al adversarilor forteaza in ofensiva si reuseste sa egaleze in minutul 14 prin Cotleanu Andrei, jucator ajuns la 5 reusite in acest campionat. Meciul se indrepta spre un egal la pauza dar in minutul 20, Diamond Star reuseste sa inscrie golul ce le aduce avantajul la intrarea la cabine, gol marcat de Victor Matei. O repriza stransa incheiata cu scoruld e 2-1 in favoarea celor de la Diamond Star.

In actul secund lucrurile nu au stat la fel ca in prima repriza, Diamond Star controland aceasta repriza. In minutul 26, Popescu Florin face 3-1, dar nu avea sa fie inca liniste deoarece Road Runners marcheaza imediat, in minutul 27 prin Petre Daniel. Nu doar ca marcheaza imediat ci si egaleaza imediat, minutul 29, minut in care tabela arata 3-3, atunci cand acelasi jucator, Petre Daniel inscrie pentru Road Runners. 30 de minute in care punctele meritau sa se imparta la ambele echipe, dar cum un meci dureaza 40 de minute, ultimele 10 apartin in totalitate celor de la Diamond Star, probabil si pe fondul unei caderi fizice a celor de la Road Runners. In minutul 32, Stefan Alin isi duce echipa in avantaj prin golul inscris de el, iar in minutul 36, Florea George face 4-2 pentru Diamond. Dupa aceste doua goluri baietii de la Road Runners cad din punct de vedere moral deoarece mai primesc doua goluri in doua minute, minutele 37 si 38, goluri semnate Popescu Florin si Stefan Alin. Scor final Diamond Star 7 – Road Runners 3 intr-un meci in care baietii de la Road Runners chiar s-au prezentat bine, finalul de meci insa le-a dat de furca si echipa mai buna pana la urma a triumfat. 3 puncte pentru Diamond Star, locul 3 in acest moment pentru ei, dar cu o restanta pe care daca o castiga acestia preiau sefia clasamentului Ligii a II Seria 1.

Articole similare

1 thought on “Victorie pentru Diamond Star, nu fara o replica buna din partea celor de la Road Runners, 7-3 si 3 puncte prin care invingatorii au sansa, daca isi castiga restanta ramasa, sa preia sefia clasamentului in Liga II Seria 1!”

  1. Intradevar băieții de la Road Runners au făcut un meci bun,chiar dacă au luat bătaie . Sunt sigur ca pe viitor vor incurca echipele din vârful clasamentului și vor veni și ei alături de acele echipe !!

Articol

Close
Close