ArticoleLiga 2

FC Colentina i-a predat o lecție de fotbal lui FC Phoenix și obține al doilea succes consecutiv

FC Colentina s-a distrat în meciul de luni seară disputat împotriva celor de la FC Phoenix și a obținut al doilea succes consecutiv, după ce a început campionatul cu o înfrângere.

Băieții din Colentina s-au impus cu 7-1, după ce la pauză au condus cu 4-1.

De doar două minute a avut nevoie FC Colentina pentru a sparge gheața pe terenul din Dristor, prin Postole Valentin, pentru ca Popescu Mădălin să dubleze avantajul echipei sale în minutul 5.

Ciobanu Marian a făcut 3-0 în minutul 16, iar Phoenix a dat semne de revenire pe final de repriză, când Neacșu Cosmin a punctat pentru 3-1 și a redus din diferență.

Reușita lui Phoenix nu a făcut însă decât să-i înfurie pe cei de la Colentina, care după doar un minut au marcat pentru 4-1, prin Iordache Adrian.

În partea secundă, băieții din Colentina au continuat să zburde pe teren și au mai punctat de trei ori, prin Popescu Mădălin (min. 27), Ciobanu Marian (min. 37) și Constantinescu Alexandru (min. 39), în timp ce Phoenix nu a fost capabilă de o replică pe măsură.

S-a terminat 7-1 pentru FC Colentina, care acumulează 6 puncte după trei partide și urcă pe locul 5, în timp ce FC Phoenix este pe 10, fără punct strâns în două etape.

Articole similare

Close