ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Tornada produsă de ATVROM în Cupa Ligii. Victima, Bucharest City. Victorie pentru lider, 15-6!

După vacanța de 1 mai, echipele au revenit la treabă, iar ziua de joi a fost ofertantă în partide interesante. ATVROM nu stă bine doar în campionat, ci și în Cupa Ligii, unde nu prea are adversar în acest moment. Locul 1 din faza a doua a grupelor, a întâlnit Bucharest City, ocupanta locului 4, ultimul din această etapă a Cupei. După cum ne-am obișnuit și în alte meciuri, adversarele celor de la ATVROM, au o șansă în prima repriză de a se bate de la egal la egal cu aceștia. Însă se dovedește extrem de greu să scapi neînvins după toate cele 40 de minute. Acesta a fost scenariul și în acest meci de Cupă.

Scorul a fost deschis rapid, în minutul 3, de Bucharest City prin Alin Tangreanu. ATV a avut o replică imediată, în minutu 4, prin Ovidiu Herea. Rolurile s-au inversat și, în minutul 6, este rândul băieților de la ATV să intre în avantaj, prin reușita lui Ion Lucian. Bucharest City a replicat, la fel, imediat după ce a primit gol, în minutul 7, prin golul semnat de Brațu Lucian. Ce meci frumos urma să fie, după ce în doar minutul 7 era egalitate, 2-2. După ce în minutele 11 și 13, ATV a făcut 4-2 prin golurile lui Ovidiu Herea și Ioniță Alexandru, se putea crede că jocul intra oarecum pe făgaș normal. Lucrurile nu au stat deloc așa și, Bucharest City a produs o remontada excelentă până la fluierul pauzei. Osiac Cornel și Daniel Stoica au egalat la 4, în minutele 14, respectiv 15, însă cireașa de pe tort a fost pusă de golul 2 marcat de Osiac Cornel, în minutul 18. O repriză extrem de frumoasă, cu răsturnări de situație din primele minute și până la finalul acesteia.

Din păcate pentru Bucharest City, motorul echipei a rămas fără benzină în repriza secundă. După o primă repriză în care toată lumea își putea da jos pălăria în fața lor, în actul secund a fost doar o singură echipă pe teren, ATVROM. Ioniță, Pătrașcu și Ovidiu Herea, au dat drumul la joc, iar scorul a căpătat mari proporții. Dacă în prima repriză ATV a înscris de 4 ori, în ultimele 20 de minute liderul a marcat de 11 ori, în timp ce oaspeții au reușit un singur gol, prin Daniel Stoica. Alin Pătrașcu reușește să înscrie de 4 ori, Ioniță și-a completetat golul din prima repriză cu încă 3, iar Ovidiu Herea nu a fost mai prejos și a înscris două goluri, la fel, 4 și pentru el per total.

Pentru ATV a mai marcat un gol și Oncescu Paul, iar ca lucrurile să meargă prost până la capăt, Bucharest City a contribuit și ea cu un autogol la cele 15 goluri primite în acest meci. Rezultat final, 15-6 în favoarea liderului ATVROM, în urma unui nou joc colectiv de toată frumusețea. Felicitări și oaspeților pentru evoluția din prima parte a jocului.

 

 

Articole similare

Close