Articole

VHM trece cu bine peste duelul cu FC Avântul și emite pretenții la fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 1

VHM a trecut cu bine peste obstacolul numit FC Avântul și se bate cu șanse considerabile la primul loc al Ligii a II-a Seria 1.

VHM și FC Avântul s-au întâlnit marți seară, de la ora 20:50, pe terenul de la Intrarea Vrabiei. După o primă repriză echilibrată și 1-1 la pauză, băieții de la VHM au dat dovadă de maturitate în partea secundă, pe care și-au adjudecat-o cu 2-0, pentru un 3-1 final pe cât de muncit pe atât de important în economia clasamentului.

FC Avântul a deschis scorul în minutul 9, prin Rusu Mircea, iar VHM a alergat după egalare până spre finalul reprizei, când, cu un minut înainte de pauză, Cristea Robert a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă.

Partea secundă a fost la fel de echilibrată, dar cei de la VHM s-au mobilizat mai bine pe final.

Filip Ilie a rupt echilibrul în minutul 36, când adus-o pe VHM în avantaj, pentru ca, înainte cu un minut de final, Stoica Răzvan să consolideze victoria echipei sale, prin golul de 3-1.

În urma acestei victorii, FC Avântul ocupă locul 12, în timp ce VHM este pe patru, la patru puncte de liderul Diamond Star, dar cu două meciuri mai puțin jucate.

Articole similare

Close