ArticoleCupa Ligii

Din nou în finala Cupei! FC Berceni s-a impus la scor în turul semifinalei cu AC Militari și așteaptă ultimul act al competiției

FC Berceni și AC Militari s-au întâlnit vineri seara, pe terenul din Ghencea, în manșa tur a celei de-a doua semifinale a Cupei Ligii.

Campioana din sezonul trecut al Ligii Prieteniei, FC Berceni, și-a respectat statutul de favorită și s-a impus la scor, cu toate că băieții de la AC Militari au fost cei care au deschis scorul.

FC Berceni s-a redresat însă repede, a intrat la cabine cu avantaj de două goluri, scor 3-1, și s-a impus în final cu un 7-2 ce îi asigură în mare măsură calificarea în ultimul act al competiției pentru al doilea an consecutiv, după ce în ediția trecută a Cupei Ligii a fost învinsă de Liverpool Team în finală.

Silviu Radu a reușit un hat-trick pentru FC Berceni, pentru care au mai punctat Adrian Rusu, cu o dublă, Gața Cristian și Trăistaru George.

De partea cealaltă, Ionuț Belu a marcat câte un gol pe repriză pentru AC Militari, pentru care semifinalele Cupei Ligii se dovedesc însă o pălărie prea mare.

Returul semifinalei dintre FC Berceni și AC Militar se va disputa marți și se anunță o simplă formalitate pentru fosta campioană a Ligii Prieteniei, care se pregătește deja de finală.

Articole similare

Close