Articole

Whiteland se impune fara probleme in partida cu F.C. Rezervele, din Liga II Seria 1, scor 8-0!

Pe langa meciurile din Cupa Ligii, aseara, am avut si un duel din Liga II Seria 1 si anume duelul dintre Whiteland si F.C. Rezervele. Locul 3, Whiteland, era la 6 puncte de liderul Diamond Star, insa cu un meci mai putin disputat, daca invingea in acest meci, ramane la 3 puncte distanta de locul 1. Adversara ei, echipa F.C. Rezervele, ocupa locul 15 in clasament, cu 6 puncte din cele 7 meciuri disputate pana acum la Liga Prieteniei. O echipa destul de incomoda pentru orice adversar, insa baietii de la Whiteland aveau calitati destule pentru a trece fara probleme de F.C. Rezervele.

Whiteland nu a avut nici o problema in acest meci, partida fiind la discretia lor pe tot parcursul acesteia. In minutul 9, Dragos Popescu deschide scorul, iar in minutul 14, Florin Ionita il majoreaza la 2-0, prin golul inscris de el in poarta celor de la F.C. Rezervele. In minutele 18 si 19, Mircea Catargiu incheie o repriza fara probleme pentru Whiteland, prin dubla reusita de el, scorul pauzei fiind 4-0 pentru favorita din acest meci.

In repriza secunda nici o imbunatatire nu se intrevede in jocul celor de la F.C. Rezervele, echipa Whiteland fiind o nuca mult prea tare de spart pentru acestia. In minutul 26, Mircea Catargiu realizeaza hattrick-ul, continuand evolutia buna din prima repriza. In minutele 32 si 33, Mirel Ghita face dubla pentru Whiteland, majorand scorul la 7-0. Echipa aflata in avantaj de 7 goluri inscrie pentru ultima data in minutul 36, golul de 8-0 reusit de Dragos Popescu, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Portarul celor de la Whiteland ramane fara gol primit in acest meci, echipa lui castigand fara probleme meciul, cu un scor categoric, 8-0, intr-o partida destul de dezechilibrata.

Articole similare

Close