Articole

Meciul cu Fair Play din Liga I, o simpla formalitate pentru Bizz Brasil, scor 7-0!

Campioana Bizz Brasil putea profita aseara, de faptul ca liderul Hooligans United a fost incurcat de Sporting Bucuresti, intr-un meci cu Fair Play, echipa aflata pe locul 17 in clasamentul Ligii I. Cu o victorie, intr-un meci in care porneste certa favorita, Bizz Brasil se putea apropia la doar un punct de Hooligans United, avand si un meci direct de disputat cu ei.

Cum de altfel ne asteptam, Bizz Brasil nu are probleme in acest meci, jocul fiind la discretia lor pe tot parcursul celor 40 de minute. Scorul este deschis de Badea Alexandru, jucator ajuns la 14 reusite in Liga I in acest moment iar de aici a fost doar o formalitate pentru campioana. In minutul 13, Lalu Alexandru marcheaza pentru 2-0 intr-o repriza in care echipa lui nu a turat la maxim motoarele. Dupa pauza, Bizz Brasil intra incalzita de scorul din prima repriza si isi face pasele obisnuite, baietii de la Fair Play neavand solutii pentru jocul practicat de adversarii lor din aceasta seara. In minutul 22, Lalu Alexandru face 3-0 iar in minutul 28, Busuioc Marius majoreaza avantajul campioanei pe tabela la 4 goluri distanta. Din minutul 37 pana in minutul 39 avem cate un gol pentru fiecare minut de joc, in minutul 37 Lalu Alexandru realizeaza hattrick-ul, in minutul 38 Busuioc Marius face 6-0 iar in minutul 39, tabela este inchisa la 7-0 de acelasi jucator, Busuioc Marius si el cu un hattrick in acest meci.

Fair Play a avut un meci mult prea greu pentru a scoate punct sau puncte in timp ce Bizz Brasil a castigat fara probleme cele 3 puncte puse in joc, puncte extrem de importante avand in vedere greseala liderului in aceasta etapa, acum intalnirea directa cu ei fiind la mana celor de la Bizz. Greul pentru Bizz Brasil se numeste F.C. Bucuresti, deoarece nu mai au meci direct cu acestia iar cele 3 puncte pe care le au in spatele lor se pot dovedi decisive la finalul campionatului.

Articole similare

Close