ArticoleLiga 2

Începe etapa a șasea în Liga Prieteniei! Vezi ce meciuri sunt programate pentru ziua de luni

Ziua de luni deschide etapa cu numărul șase din noul sezon al Ligii Prieteniei, iar săptămâna de fotbal va fi inaugurată de cinci meciuri programate în Liga a II-a Seria 1 a Zonei Sud.

Iată cum arată programul complet al partidelor programate luni pe terenul din Dristor, în Liga a II-a Seria I:

  • De la ora 20:00, Interbragadiru (locul 9, cu 5 puncte) vs FC Arabs (locul 4, cu 10 puncte)
  • De la ora 20:50, se va disputa un duel între două echipe aflate în subsolul clasamentului: FC Phoenix (locul 10, cu 4 puncte) vs „lanterna roșie” Atletico Berceni (locul 12, fără punct).
  • De la ora 21:40, FC Zetary, echipă fără victorie în cinci etape și cu doar un punct câștigat, va încerca să obțină primul succes din acest campionat împotriva Scorpionilor, care ocupă poziția a opta în clasament, cu 5 puncte.
  • De la ora 22:30, va avea loc o dispută din partea superioară a clasamentului. Formația de pe locul secund, FC Stejar, va primi replica celor de la FC Sportul, care se află într-o formă foarte bună, înregistrând trei victorii consecutive în ultimele trei meciuri.
  • Ultimul și cel mai așteptat meci al serii este programat de la ora 23:20 și poate fi catalogat fără probleme drept un veritabil derby pentru promovare: FC Juve (echipă aflată pe ultima treaptă a podiumului, cu 10 puncte) vs FC Tunari (locul 5, cu 9 puncte).

Articole similare

Close