ArticoleLiga 1

După o primă repriză echilibrată, în care a fost condusă, Dream Team nu a avut milă de Fair Play în partea secundă

Dream Team și Fair Play au jucat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, ultimul meci din etapa a zecea a Ligii I din Zona Sud.

Cu doar trei puncte strânse în primele nouă runde, Fair Play a deschis scorul în fața celor de la Dream Team în minutul 7, prin Rotaru Bogdan.

Iftimie Alexandru a egalat pentru Dream Team la jumătatea primei reprize, iar până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că la cabine s-a intrat nedecis, scor 1-1.

Partea secundă a fost un adevărat galop de sănătate al celor de la Dream Team, care au mai punctat de nu mai puțin de șapte ori, pentru o victorie categorică cu scorul de 8-3.

Ivan Ionuț a făcut 2-1 pentru Dream Team la doar câteva secunde după reluare, ceilalți marcatori ai învingătorilor din acest duel fiind Șerban Viorel, Huțanu Cătălin (2), Popescu Alexandru (2) și Mocanu Silviu.

De partea cealaltă, pentru Fair Play în repriza secundă au punctat același Rotaru Bogdan și Mirea George, insuficient însă pentru a spera măcar la ceva din acest meci.

În urma acestui rezultat, Dream Team acumulează 12 puncte și este pe locul 8 în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce Fair Play rămâne cu trei puncte și este penultima în ierarhie.

Articole similare

Close